Суд арештував мажора-учасника смертельної аварії в Харкові: хлопець розплакався


У четвер, 18 січня, Київський райсуд Харкова обрав запобіжний захід Тигранові Енгибаряну – водієві автомобіля Toyota Camry, який 16 січня збив на смерть на пішохідному переході 17-річного хлопця. Так, Енгибаряна взято під арешт на 60 днів.
Про це повідомляє Newsroom.
Зазначається, що прокуратура наполягала на арешті 18-річного водія у зв'язку з тим, що він покинув місце аварії. Захист водія Toyota просив суд "не ламати хлопцеві життя" і обрати м'якший варіант, проте суд вирішив по-іншому.
Суддя Костянтин Садовський підтримав позицію прокуратури і обрав запобіжний захід Енгибаряну у вигляді арешту до 16 березня без права внесення застави.
Під час судового засідання, за даними видання "Город Х", Енгибарян визнав свою провину, розплакався і попросив вибачення у батьків загиблого.
Хочу вибачитися перед мамою хлопчика. Я б віддав своє життя, щоб він був живий. Він такий же молодий, він нічого не встиг. Мені дуже шкода його маму,
– сказав Енгибарян.
Тигран Енгибарян розплакався у суді


У залі суду також були присутні батьки арештованого юнака. Вони запевнили, що Тигран ніколи не керував автомобілем без водійських прав. Під час спілкування із пресою чоловік і дружина також не могли стримати сліз.
"Ми дуже шкодуємо і не знаємо, які слова підібрати. Він водив добре. Ми визнаємо свою провину", – сказало подружжя.
Додамо, що Енгибарян також розповів подробиці ДТП.
"Я їхав по Салтівському шосе у сторону "Французького бульвару". Хотів об'їхати машину, думав, проскочу на зелений. Виїхав на зустрічну смугу. Потім злякався і поїхав, а після цього повернувся сам, коли зрозумів, що накоїв. Я згоден з підозрою", – розповів юнак.
Нагадаємо, 16 січня у Харкові водій за кермом Toyota на смерть збив 17-річного хлопця на пішохідному переході та втік з місця аварії. Водієм авто виявився Тигран Енгибарян – син харківського бізнесмена.

Джерело: 24 Канал
Суд арештував мажора-учасника смертельної аварії в Харкові: хлопець розплакався Суд арештував мажора-учасника смертельної аварії в Харкові: хлопець розплакався Reviewed by Світові вісті on 10:10 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.