10 незвичних методів використання аспіріну!



Аспірин є одним з найбільш поширених в світі лікарських засобів. Це болезаспокійливий засіб, і люди використовують його для самих різних проблем зі здоров'ям.
У цій статті ми представимо вам 10 найбільш цікавих застосувань аспірину, які, безумовно, змінять ваше життя!
1. Укуси комах
Якщо ви застосовуєте аспірин для укусу комах, це може допомогти вам зменшити інфекцію.
Вам просто потрібно розчавити 1 таблетку аспірину і розчинити її у воді. Нанесіть на місце укусу, і ви відчуєте полегшення в мить ока.
2. Освітлює шкіру під пахвами
Темна шкіра в області під пахвами дуже поширена. Люди стикаються з цієї естетичної проблемою кожен день, і це впливає на їх самооцінку. Аспірин може допомогти вам вирішити цю проблему!
Просто роздушіть 2 таблетки аспірину і розчиніть їх у ? чашки теплої води. Нанесіть розчин на пахви.
Нехай він діє протягом 1 години. Прополощіть його великою кількістю води.
Ви можете повторювати цю процедуру щодня, поки не з'являться хороші результати.
3. Усуває лупу
Роздушіть 2 таблетки аспірину. Додайте їх в шампунь, який ви використовуєте. Мийте волосся, як завжди. Це допоможе вам ефективно видалити лупа.
4. Усуває прищі
Аспірин відмінно справляється з проблемами шкіри, оскільки містить саліцилову кислоту.
Розчавіть 1 таблетку аспірину. Змішайте її з декількома краплями води. Нанесіть це область, де у вас є прищі, перш ніж лягати спати. Залиште діяти на ніч.
Вранці промийте обличчя холодною водою. Повторюйте цей процес кожну ніч, перш ніж лягати спати. Не використовуйте цей метод, якщо шкіра роздратована!
5. Видаляє спітнілі плями з ваших сорочок
Якщо у вас є плями від поту на одязі, вам допоможе аспірин! Розчавіть 2 таблетки аспірину.
Змішайте їх з 1/2 чашки теплої води. Нанесіть цю суміш на плями. Залиште свій одяг просоченої всю ніч. Вранці вимийте, як зазвичай. Плями зникнуть.
6. Пом'якшує і видаляє мозолі з ніг
У разі, якщо ви помітили, що на шкірі ваших ніг утворюються дуже жорсткі форми, які з'являються з-за занадто великого тиску або тертя, це називається мозолями.
Це звичайна проблема, яку дуже важко лікувати, але аспірин може допомогти вам.
Ви повинні розчавити 7 таблеток і об'єднати їх 1/2 чайної ложки лимонного соку. Ви також можете додати трохи води, якщо хочете.
Помістіть цю пасту прямо на мозолі і загорніть ноги в теплий рушник. Потім накрийте їх поліетиленовим пакетом.
Залиште на 10 хвилин. По закінченні часу потріть мозолі, використовуючи пемзу. Ви можете повторювати цю процедуру щодня, поки не помітите, що мозолі зникли.
7. Маска для обличчя
Маска для обличчя на основі аспірину може допомогти вам пом'якшити і очистити шкіру. Це також оздоровить її.
Просто розчавіть 5 таблеток аспірину і об'єднайте їх з 2 чайними ложками натурального йогурту. Нанесіть цю маску на обличчя.
Залиште діяти протягом 20 хвилин. Після цього промийте великою кількістю води.
Після цього нанесіть трохи зволожуючого крему. Цей процес слід повторювати протягом 2 тижнів. Ви помітите, що шкіра на обличчі стала м'якше й чистіше!
8. Видаляє мильну піну
Область навколо нашої ванни чи раковини часто збирає мильну піну. Це не виглядає добре, і видалити це нелегко.
Аспірин може допомогти нам у цьому! Розчавіть 5 аспірінових таблеток і змішайте їх з рідким миючим засобом.
Розпиліть на область, яку ви хочете очистити. Залиште діяти протягом 30 хвилин. Після цього протріть вологою ганчіркою. Ви відразу видаліть всю мильну піну.
9. Надає блиск вашому волоссю
З часом наші волосся втрачають об'єм і блиск, але аспірин може допомогти нам повернути їх. Змішайте 8 подрібнених аспірінових таблеток з 1 склянкою води.
Нанесіть на волосся. Залиште протягом 15 хвилин. Після цього промийте волосся великою кількістю води.
Ваші волосся будуть більш блискучими і шовковистим, ніж коли-небудь! Ви також можете додати 5 подрібнених таблеток аспірину в шампунь, який ви використовуєте.
10. Збільшує довговічність ваших квітів
Свіжі квіти з легкістю будуть довше залишатися такими з аспірином. Додайте 1 подрібнену таблетку аспірину в свою вазу, і ви помітите різницю!
Аспірин — це не тільки болезаспокійливий засіб! Це приголомшлива таблетка з безліччю застосувань, які можуть полегшити ваше життя, тому спробуйте ці трюки сьогодні!

Джерело ukr.media
10 незвичних методів використання аспіріну! 10 незвичних методів використання аспіріну! Reviewed by Світові вісті on 12:01 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.