Прогноз погоди на 16 лютого: зима відступає


16 лютого в Україні більшість областей вдень опиняться у теплій повітряній масі, також буде спостерігатися відлига. Крім того, в деяких областях очікується невеликий сніг, а у південній частині сніжитиме з дощем. Натомість на заході, та на півдні країни істотні опади не передбачаються.
Як зазначає відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook, на заході очікується від 0 до 3 градусів морозу. На решті ж території буде близько 0.
"Сніг періодично підсипатиме, на заході та півдні атмосфера просто обмежиться хмарною погодою, тобто без істотних опадів. Потепління може провокувати зсуви снігу з дахів, будьте обережними. У Києві завтра прогнозується невеликий сніг, а температура у столиці становитиме близько нуля", – додає фахівець.
Прогноз погоди на п'ятницю, 16 лютого, у містах України:

Ужгород – 0…+2

Львів – -1…+1

Івано-Франківськ – 0…+2

Тернопіль – 0…+2

Чернівці – -1…+1

Хмельницький – 0…+2

Луцьк – -1…+1

Рівне – -1…+1

Житомир – 0…+2

Вінниця – 0…+2

Одеса – +3…+5

Миколаїв – +3…+5

Херсон – +3…+5

Сімферополь – +5…+7

Кропивницький – 0…+2

Черкаси – 0…+2

Чернігів – 0…+2

Суми – -1…+1

Полтава – 0…+2

Дніпро – +1…+3

Запоріжжя – +3…+5

Донецьк – +1…+3

Луганськ – 0…+2

Харків – -1…+1

Київ – -1…+1
За інформацією Українського гідрометцентру, вранці у південних і західних областях очікується місцями туман, а на дорогах – подекуди ожеледиця.
"Вітер – південно-східний, південний, а швидкість його становитиме 3-8 метрів за секунду. Стовпчики термометрів показуватимуть від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла. А у південній частині та на Закарпатті температура підніметься від 1 до 6 градусів тепла", – підкреслюють синоптики.
Погода, сніг, Україна, Гідрометцентр, негода, 16 лютого


Прогноз погоди на 16 лютого в Україні від Укргідрометцентру

Джерело: 24 Канал
Прогноз погоди на 16 лютого: зима відступає Прогноз погоди на 16 лютого: зима відступає Reviewed by Світові вісті on 06:49 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.