Нацвідбір на Євробачення 2018 від України: результати голосування першого півфіналу


Перший півфінал Національного відбору на Євробачення 2018 від України пройшов 10 лютого, у суботу, в прямому ефірі на телеканалах СТБ і UA:ПЕРШИЙ.
Національний відбір на Євробачення 2018 – це музичний конкурс, що визначає представника України на пісенному конкурсі Євробачення. Шоу проводиться щороку, починаючи з 2016.
Сьогодні в прямому ефірі на телеканалах СТБ і UA:ПЕРШИЙ о 19:00 глядачі побачили першу дев'ятку учасників, готових представити Україну на Євробаченні-2018: СONSTANTINE, Сергій Бабкін, LAUD, група KAZKA, The ВЙО, KOZAK SYSTEM, VILNA, PUR: PUR і The Erised.
Учасники першого Національного відбору-2018
Тому, за результами глядацького голосування та голосуванням журі учасники Національного відбору Євробачення-2018 в Україні отримали такі бали:

Бали від жюрі:

KOZAK SYSTEM – 1 бал;

The ВЙО – 2 бали;

VILNA – 3 бали;

група KAZKA – 4 бали;

The Erised – 5 балів;

PUR: PUR – 6 балів;

СONSTANTINE – 7 балів;

Сергій Бабкін – 8 балів;
Півфінал Нацвідбору складається з чотирьох або трьох турів і фінального туру з оголошенням переможця. В кожному турі беруть участь від 7 до 12 учасників, таким чином, кожен з переможців 1-го етапу може брати участь в одному турі півфіналу.
Цього року у кожному півфіналі бере участь по 9 учасників. За результатами балів від суддів і глядачів до фіналу Нацвідбору пройдуть по троє учасників з кожного півфіналу.
Оголошення переможців півфіналу здійснюється в день проведення того чи іншого півфіналу.
Членами журі Національного відбору-2018 стали: Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов (The Maneken).
Переможець Національного відбору на Євробачення-2018 представить країну на конкурс в Лісабоні
Україну на конкурсі Євробачення представляє учасник фіналу, який визначається журі та глядачами відбору спільно за правилами, що будуть оголошені додатково у прямому ефірі фіналу відбору. Оголошення переможця здійснюється в прямому ефірі фіналу.
Прямі ефіри Національного відбору-2018 пройдуть в лютому одночасно на телеканалах СТБ і UA: ПЕРШИЙ. Відбудеться два півфінали – 10 і 17 лютого і фінал – 24 лютого, на якому і визначиться представник України на конкурсі.

Джерело: 24 Канал
Нацвідбір на Євробачення 2018 від України: результати голосування першого півфіналу Нацвідбір на Євробачення 2018 від України: результати голосування першого півфіналу Reviewed by Світові вісті on 13:37 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.