Опубліковані передбачення Ванги на 2018 рік



У 2018 році "Нострадамус з Балкан», як її нерідко називають в європейських ЗМІ, передбачала дві події, які змінять світ: Китай стане наступною супердержавою, яка потіснить США, і на Венері буде виявлена ​​«нова форма енергії». Чи можуть ці передбачення дійсно збутися?
Останні кілька років економіка Китаю демонструє неухильне зростання. У 1970 році на частку Китаю припадало 4,1% від загальної світової економіки, але в 2015 році вже 15,6%, і зростання триває. Китай ще не обігнав США, але незабаром може це зробити.
Згідно з даними Forbes, в 2015 році на частку США припадало 16,7% світової економіки, але очікується, що в 2025 році цей показник впаде до 14,9%.
У тому, що стосується Венери, все набагато більш туманно. На даний момент жодних місій на планету не заплановано. Але в липні 2018 НАСА планує запустити автоматичний зонд Parker Solar Probe до Сонця. Він наблизиться до поверхні Сонця на рекордну відстань у вісім з половиною сонячних радіусів, щоб дослідити зовнішню корону Сонця. Він не приземлиться на Венері, але буде використовувати її гравітаційну силу, щоб облетіти Сонце. Зробивши 24 витка навколо Сонця, він сім разів пройде повз Венеру, прискорюючись з використанням її гравітаційного поля і йдучи на зближення з Сонцем. Його основними завданнями будуть вивчення структури магнітного поля Сонця і впливу його на сонячний вітер, спостереження за частинками плазми в сонячній короні.

Джерело 
Опубліковані передбачення Ванги на 2018 рік Опубліковані передбачення Ванги на 2018 рік Reviewed by Світові вісті on 12:37 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.