ЦІ імена — з важкою долею! Ось як не варто називати дитину!


Як відомо, імена можуть впливати на долю людини! Саме тому те, яким ім'ям назвати дитину потрібно вибирати з обережністю. Тут імена, якими виходячи з їх значення, не бажано називати дитину. Самі імена дуже красиві, але пророкують людині нещасливу долю

ЖІНОЧІ ІМЕНА

Віра

Назвавши дівчинку Вірою, ви подаруєте їй внутрішній стрижень, який допоможе долати будь-які перешкоди і стійко зносити злигодні Долі, а в тому, що всі ці труднощі, можете не сумніватися. До свого добробуту Віри, як правило, приходять через біль і втрату, тому навіть якщо вони досягають неймовірних висот, на те, щоб радіти цьому, сил у них вже не залишається.

Олександра

Як і всі володарки чоловічого імені, Олександри змушені культивувати і виявляти риси, характерні для протилежної статі. Їх доля складається таким чином, що всі важкі турботи про сім'ю, родичів і про хліб насущний лягають на їхні тендітні плечі. І це при тому, що взагалі-то Саші ледачі і воліють займатися чимось приємним, а не працювати на благо ближнім. Така невідповідність переваг і життєвих обставин часто робить їх існування нестерпним.

Інна

У Інн, як правило, дуже важкий характер, що не може не відбиватися на їх взаєминах з оточуючими. Дами з таким ім'ям не йдуть на поступки, але при цьому чомусь вважають, що всі їм щось винні, тому там, де інші люди з легкістю досягають бажаного, Інни наштовхуються на глуху стіну нерозуміння. І при цьому вони не вміють вчитися на своїх помилках, так що все їх життя – безперервна боротьба, з якої вони рідко виходять переможницями.

Надія

Таке, здавалося би, світле ім'я дарує своїм власницям дуже непросту долю. На Надій насправді завжди покладаються великі надії, від них всі чогось чекають, і Наді намагаються виправдати очікування, відповідати вимогам, бути на висоті. Але для цього їм постійно доводиться докладати величезних зусиль, тому якщо вони вчасно не отримують гідної похвали і адекватної віддачі, то просто ламаються. До того ж у них рідко нормально складається особисте життя, і хоча в юності у них багато шанувальників, до зрілого віку Надії, як правило, приходять на самоті, в кращому випадку – з дітьми.

Ельвіра

Ельвіри, як правило, мають досить поганий характер, причому вони не тільки самі постійно конфліктують з оточуючими, але і сварять між собою інших людей. З часом це призводить до того, що з Ельвірами перестають спілкуватися навіть самі близькі, а їх характер псується остаточно. До того ж із-за своєї поведінки їм важко довго утримуватися на одному місці роботи, що призводить до фінансових труднощів, незважаючи на те, що вони часто займають досить високі посади.

Людмила

Людмили, як правило, дуже дорожать родиною (батьками, братами і сестрами, дітьми, чоловіками), але саме через близьких їм доводиться переживати самі сумні події, які роблять їх існування нестерпно важким. Дуже часто вони невиправдано рано і при трагічних обставинах втрачають тих, кого люблять, або змушені доглядати хвору з народження дитину. Такі випробування залишають занадто глибокі рани в душі, не дозволяючи Людмилам радіти з того, що відбувається в інших сферах їх життя.

Тамара

Тамари часто стикаються з зрадами, а так як вони рідкісні власниці, то зраду переживають дуже важко – з нервовими зривами, серцевими нападами або навіть із запоями. До того ж пані з таким ім'ям, як правило, рано вдовеют або не уживаються зі своїм першим подружжям (ті їх просто кидають). Якщо Тамарам щастить, і вони створюють сім'ю другий раз, то настільки сильно емоційно прив'язуються до чоловіків, що буквально душать їх своєю любов'ю і ревнощами, а себе – нескінченними підозрами і страхами. Причому в першу чергу все це дуже ускладнює життя самих Тамар, але вони з собою вдіяти нічого не можуть.
ЧОЛОВІЧІ ІМЕНА

Анатолій

Головне, із-за чого не варто називати хлопчика Анатолієм – схильність людей з таким іменем до алкоголю. Причому з них виходять не тихі побутові п'яниці, а некеровані агресивні асоціальні особистості. У стані алкогольного сп'яніння часто потрапляють у ситуації, які закінчуються арештом, в кращому випадку – за бійку. До того ж Анатолії регулярно собі щось ламають – або в результаті бійок, або на рівному місці, піддавшись впливу свого невгамовного цікавості.

Роман

Романів життя ускладнює їх мінливість і невміння зосередитися на якійсь одній справі. Вони весь час у пошуку – кращої роботи, ідеальної жінки, найвірніших друзів. Відповідно, у чоловіків з таким ім'ям, як правило, не складається ні кар'єра, ні особисте життя, ні взаємини з оточуючими.

Люди швидко розуміють, що перед ними той, на кого можна покластися, тому воліють триматися подалі від Романів. Так що Роми часто страждають від бідності, самотності і від незадоволеності тим, що з ними відбувається.

Вадим

Вадими, як правило, з самого раннього дитинства доставляють масу клопоту оточуючим. Для того щоб хлопчики, юнаки і чоловіки з таким ім'ям не вплутувалися в неприємності, їх потрібно постійно і дуже жорстко контролювати. Але і це не завжди допомагає – вони легко йдуть від будь-якого спостереження і весь час потрапляють в сумнівні ситуації.

До того ж у Вадиків занадто багато згубних пристрастей – вони схильні до алкоголізму, наркоманії та ігроманії, для них розваги і задоволення незмінно стоять на першому місці. Все це призводить або до тюремного ув'язнення, або до раннього відходу з життя, а в кращому разі – до злиднів і безславного животіння.

Адам

Як неважко здогадатися, всі біди Адамов – від жінок. Чоловіки з таким ім'ям, з раннього дитинства активно цікавляться дамами і чуттєву сторону існування ставлять на перше місце. Причому особисте життя у них рідко складається настільки вдало, щоб задовольнити їх і спрямувати енергію в інше русло.

Так що з кар'єрою і з фінансами у Адамов, як правило, все складно. До того ж часто у них взагалі немає друзів серед представників своєї статі – всіх чоловіків вони сприймають як суперників і приймають у штики. Це в свою чергу призводить до бійок і що випливають звідси наслідками.

Юліан

На частку Юліанов, як правило, випадає чимало життєвих випробувань, які зачіпають всі сфери їх існування. Чоловіки з таким ім'ям часто намагаються досягти кар'єрних висот, але в певний момент все валиться, і їм доводиться починати свій шлях заново. При цьому далеко не всі Юліани з цим справляються.

Вони схильні до захворювань нервової системи, тому будь-яка невдача може закінчитися не тільки депресією, але і суїцидом або спеціалізованої клінікою. В особистому житті та у відносинах з родичами теж постійно виникають труднощі – від повного розриву з родиною до трагічних подій, які також залишають свій слід на психіці.


Джерело ukr.media
ЦІ імена — з важкою долею! Ось як не варто називати дитину! ЦІ імена — з важкою долею! Ось як не варто називати дитину! Reviewed by Світові вісті on 10:40 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.