“Навіть не прочитавши, порвала заяву”: У Києві студентка стрибнула з мосту Патона через конфлікт з деканатом


18-річна дівчина була громадянкою Туркменістану.


У Києві водолази шукають студентку, яка стрибнула з моста Патона у Дніпро
Про це повідомили у прес-службі столичного ГУ ДСНС України.
"17 лютого обстежено 7 тис. кв. м акваторії річки Дніпра, 18 лютого водолазами обстежено 800 тис. кв. м. Водолази обстежують Дніпро від моста Патона до Дарницького моста", – йдеться у повідомленні.
Як зазначається, пошукові роботи проводяться протягом світового дня.
За даними ДСНС, дівчина була 1999 року народження.
Водночас адвокат, очільник діаспори туркменського народу Ровшанбек Розметов на своїй сторінці у Facebook уточнив, що з мосту Патона стрибнула 18-річна студентка Національного медичного університету імені Богомольця, громадянка Туркменістану Мукаддас Насирлаєва.


За його словами, трагедія сталася 30 січня, два тижні дівчину шукали як зниклу безвісти.
Також Розметов розповів, що студентка була відмінницею, проте через те, що деканат не подав вчасно документи в міграційну службу, в дівчини були проблеми з оформленням дозволу на проживання в Україні.
"Заступник декана з роботи з іноземними студентами НМУ ім. Богомольця Тимохіна Тетяна Олександрівна, навіть не прочитавши, порвала заяву Мукаддас і віддала їй в руки, повідомивши їй, що вона нічого підписувати не буде. Очевидно, що Тимохіна Т.О. чекала, як і від інших студентів, подяки за послуги з отримання посвідки на проживання, а не порожню заяву", – запевнив адвокат, зазначивши, що за тиждень Насирлаєва знову звернулась до заступниці декана, і після зустрічі з нею дівчину більше не бачили.

Джерело korupciya.com
“Навіть не прочитавши, порвала заяву”: У Києві студентка стрибнула з мосту Патона через конфлікт з деканатом “Навіть не прочитавши, порвала заяву”: У Києві студентка стрибнула з мосту Патона через конфлікт з деканатом Reviewed by Світові вісті on 03:01 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.