“Почали відтісняти і…”: На Банковій перші сутички між поліцією і прихильниками Саакашвілі, дізнайтесь подробиці


На Банковій зараз зібралися приблизно 150 осіб
В Києві на вулиці Банковій між прихильниками лідера партії "Рух нових сил" Михайла Саакашвили і співробітниками поліції відбулися зіткнення
Повідомляється, що бійка сталася, коли співробітники поліції почали відтісняти мітингувальників, правоохоронці затримали одного протестувальника. На Банковій зараз зібралися приблизно 150 осіб.
Нагадаємо, затримання Михайла Саакашвілі (лідер "Руху нових сил") відбулося сьогодні у другій половині дня. Екс-голову Одеської облдержадміністрації затримали в Києві і відвезли в невідомому напрямку. Пізніше в Державній прикордонній службі України повідомляли, що Саакашвілі після затримання в Києві видворили з України. Про те, що Саакашвілі у Варшаві (Польща) повідомив Давид Сакварелідзе. 

Інформацію про те, що Саакашвілі перебуває в Польщі підтвердили і в прикордонній службі Польщі. "Прикордонна охорона повідомляє, що 12 лютого 2018 року Михайло Саакашвілі був допущений на територію Республіки Польща", – йдеться в повідомленні. Як наголошується, що підставою для прийняття рішення було заява про реадмісію, подана міграційною службою України головнокомандувачу прикордонною охороною.

Джерело /korupciya.com
“Почали відтісняти і…”: На Банковій перші сутички між поліцією і прихильниками Саакашвілі, дізнайтесь подробиці “Почали відтісняти і…”: На Банковій перші сутички між поліцією і прихильниками Саакашвілі, дізнайтесь подробиці Reviewed by Світові вісті on 11:18 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.