“Вибір йти чи не йти в політику – дуже не простий”


Чутки про те, що відомий співак, кумір мільйонів українців Святослав Вакарчук буде балотуватись на наступних виборах з’явились ще в тому році. Але багато політиків і українців зацікавило питання, як він зможе піти в політику, якщо в нього навіть немає передвиборчої програми, не говорячи вже про команду
Саму кандидатуру Вакарчука громадськість сприйняла неоднозначно, з одного боку, співак зарекомендував себе як патріот, проводячи під час Революції гідності дні і ночі на майдані, а з іншого людиною, яка немає до політичного життя ніякого відношення.
Сам Вакарчук ніяк не коментував інформацію про президентство. Але сьогодні на сторінці співака в Твіттер з’явилась цікава публікація, в якій він натякає на своє бачення ідеального політичного діяча.
«Вибір йти чи не йти в політку – дуже не простий. Та це особистий вибір кожного».
«Збираєш команду однодумців, користуючись авторитетом. Обережно, але впевнено проводиш зміни і в першу чергу ті, які дають швидкий результат. Позитивні зміни додають тобі все більше і більше прихильників. Коли таких прихильників стає відносна більшість – починаєш кардинальні фундаментальні зміни», – написав Вакарчук.
На запитання, чи буде Вакарчук збирати свою команду, він досі не відповів.
 

Джерело korupciya.com
“Вибір йти чи не йти в політику – дуже не простий” “Вибір йти чи не йти в політику – дуже не простий” Reviewed by Світові вісті on 06:29 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.