Ректор медуніверситету ім. Богомольця усунена від роботи


Міністерство охорони здоров'я відсторонило Катерину Амосову від виконання обов'язків ректора медуніверситету ім. Богомольця з-за зриву ліцензійного іспиту "Крок" для студентів-стоматологів 3 курсу.
Про це повідомляє прес-служба Моз.
"Згідно з графіком, погодженим Міністерством охорони здоров'я України, 20 лютого 2018 року одночасно по всій країні у всіх закладах вищої освіти, які готують лікарів-стоматологів, повинен був відбутися ліцензійний інтегрований іспит "Крок 1. Стоматологія". ...За станом на 20 лютого керівництво вузу (НМУ ім. Богомольця - ред.) не початок переговорну процедуру і не уклало договір з Центром тестування на проведення ліцензійних іспитів "Крок", таким чином зірвавши проведення обов'язкового ліцензійного іспиту "Крок 1. Стоматологія" для студентів НМУ. ...Моз України відсторонює від виконання обов'язків ректора НМУ ім. А. А. Богомольця Амосову Е. Н.", - йдеться в повідомленні.
У міністерстві також повідомили, що створюється комісія для розгляду цієї ситуації, і на час діяльності комісії від виконання обов'язків відсторонюється директор Центру тестування Моз України Ірина Булах.
Для вирішення ситуації Моз доручив Центру тестування прийняти всі необхідні заходи і призначити для студентів-стоматологів НМУ іншу дату складання ліцензійного іспиту "Крок 1. Стоматологія" протягом поточного навчального року. Це дасть можливість студентам НМУ, що успішно склали цей ліцензійний іспит, бути переведеними на наступний курс навчання, зазначили в Моз.
У міністерстві звернули увагу на те, що студенти-стоматологи НМУ стали єдиними серед усіх своїх колег з 13 вузів, для яких 20 лютого відбувся ліцензійний іспит.

Джерело ukr.media
Ректор медуніверситету ім. Богомольця усунена від роботи Ректор медуніверситету ім. Богомольця усунена від роботи Reviewed by Світові вісті on 10:33 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.