“Його можна було б вислати, хоча…”: Порошенко гучно прокоментував ситуацію навколо Саакашвілі


Президент України Петро Порошенко заявив, що лідера партії "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі можуть вислати з країни



Таку заяву він зробив в інтерв’ю австрійському виданню Profil. У розмові з журналістом видання, Порошенко підкреслив, що Саакашвілі не є громадянином України, а відповідно, і не є українським політиком: “тому що за нашим законодавством він повинен бути громадянином (України), щоб мати можливість займатися тут політикою”.
Порошенко також додав, що Саакашвілі порушив український закон.
"Він був засуджений в Грузії. В мої обов’язки як президента не входить вирішувати, що з ним станеться. Його можна було б вислати, хоча я б цього не хотів", – сказав Порошенко.
Президент зазначив, що питанням екстрадиції Саакашвілі повинні займатися Державна міграційна і прикордонна служби, на які він "не хоче впливати".
Як повідомляв портал "Знай.ua", , вдень 12 лютого Міхеіла Саакашвілі затримали люди у камуфляжі, коли він перебував у ресторані "Сулугуні" у Києві.
Наразі невідомо, хто затримав Саакашвілі. У ГПУ та СБУ повідомили, що не мають до цього відношення. Соратник Саакашвілі Давід Сакварелідзе заявив, що затримання здійснював спецназ Державної прикордонної служби.

Джерело korupciya.com
“Його можна було б вислати, хоча…”: Порошенко гучно прокоментував ситуацію навколо Саакашвілі “Його можна було б вислати, хоча…”: Порошенко гучно прокоментував ситуацію навколо Саакашвілі Reviewed by Світові вісті on 09:27 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.