“Ви її не знайдете!” В Україні закінчується вакцина проти кору


В Україні закінчується вакцина від кору. У приватних клініках її вже немає, а в державних поліклініках вона підходить до закінчення.



Підвіз нової партії обіцяють тільки навесні і вже записують бажаючих в чергу – лист очікування
Відзначається, що кілька днів тому в Україні заборонили партію вакцини від кору, паротиту та краснухи (КПК) "Пріорікс". Як пояснили в Міністерстві охорони здоров'я, причиною стало те, що партію вакцини італійського виробника упаковували в Росії і вона виявилася не зареєстрована в Україні.
Зараз вакцину знайти неможливо, скаржаться як батьки, так і педіатри.
"Вакцина закінчилася після того, як всі побігли робити щеплення. Ні в приватних клініках, ні в аптеках ви її не знайдете. Очікуємо нову поставку в середині весни. Поки можемо записати вас в список очікування, і, коли вакцина з'явиться, ми вам зателефонуємо" , – сказали в одній зі столичних дитячих приватних клінік.
У МОЗ кажуть, що за цей тиждень захворюваність на кір знизилася вперше за весь час спалаху. За минулий тиждень зареєстрували 798 випадків, з них 287 дорослих та 511 дітей. Причому вакцин від кору, за даними МОЗ, в Україні в наявності близько 243 тисяч доз.

Джерело korupciya.com
“Ви її не знайдете!” В Україні закінчується вакцина проти кору “Ви її не знайдете!” В Україні закінчується вакцина проти кору Reviewed by Світові вісті on 00:51 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.