Кульбаба лікує рак, гепатит, захворювання печінки, нирок, шлунка ... От як правильно приготувати його!


Вона очищає печінку, стимулює вироблення жовчі, регулює рівень холестерину в крові, лікує алергії, та надає велику допомогу вагітним жінкам і жінкам у період менопаузи
Краще всього, зібрати її на початку весни, в квітні, і з місць, які не надто забруднені. Стебло є найбільш корисною частиною, так як вона лікує діабет, очищає кров, регулює обмін речовин, лікує проблеми з шлунком.
ЇЇ листя багаті вітамінами і можуть бути додані в салати і різні страви, щоб допомогти вам скинути вагу і отримати необхідні поживні речовини. Квіти використовуються в приготуванні сиропу, який очищає кров, покращує травлення, знімає кашель.
Корінь кульбаби: Боротьба з раком і різні інші проблеми зі здоров'ям.
Ви повинні очистити коріння, розрізати їх, і залишити сушитися на свіжому повітрі протягом 15 днів. Після цього ви повинні зберігати їх у банці в темному, прохолодному місці.
Коріння є надзвичайно корисними для печінки, жовчного міхура, нирок, лімфи, а також ефективно лікують запори, вугровий висип, гепатит, ревматизм, запор, а також цисти, пухлини і рак.
Він особливо ефективний і корисний у разі жіночих хвороб і проблем, пов'язаних з годуванням груддю.
Рецепт сиропу:
Інгредієнти:
400 жовтих квітів кульбаби
4 нарізаного лимона
4 нарізаних апельсина
3 літри води
Інструкції:
Додайте інгредієнти у воду і залиште їх на 24 години.
Потім додайте 2 склянки цукру і варіть протягом півхвилини.
Коли суміш стає густою, зніміть з вогню і влийте в стерилізовані банки. Використовуйте засіб для лікування звичайних простудних захворювань, кашлю та бронхіту.
Рецепт чаю.
Чай з кульбаби готується з висушених, дрібно нарізаних, подрібнених і змішаних листя кульбаби. Візьміть половину чайної ложки суміші і додайте в склянку з водою, щоб приготувати чай.
Ви можете також змішати 60 грамів цієї суміші з 30 г сухих коренів кульбаби. Додайте суміш у 2,5 мл води, і трохи солі. Закип'ятіть і варіть на повільному вогні протягом 20 хвилин. Потім процідіть, і випивайте склянку три рази в день.

Джерело ukr.media/
Кульбаба лікує рак, гепатит, захворювання печінки, нирок, шлунка ... От як правильно приготувати його! Кульбаба лікує рак, гепатит, захворювання печінки, нирок, шлунка ... От як правильно приготувати його! Reviewed by Світові вісті on 11:32 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.