“Цей проект вже фінансується”: Забужко розповіла правду про “президентські амбіції” Вакарчука


Відома українська письменниця Оксана Забужко в своєму інтерв'ю розповіла про президентські плани Вакарчука
За її словами, лідер "Океану Ельзи" дуже талановитий виконавець і вона сама є фанатом його пісень. Але при цьому не можна зі свого кумира робити ідеалу, який може все. Якщо він хороший як музикант, це не означає, що і з роллю політика він впорається так само.
"Не можна ж серйозно ставитися до тих твіт-мудростям, які поширює Вакарчук. Він талановитий музикант, але це не привід робити з нього" talking head ", громадського діяча і мало не інтелектуала. Не бачу, щоб українці всерйоз сприймали його як" лідера громадської думки ", – сказала вона. 
При цьому Забужко зізналася, що відноситься до проекту "Вакарчук" серйозно, адже якщо про це говорять, значить щось послужило приводом для таких пліток. На її думку, на виборах в Росії в цьому році відбулася така ж ситуація.
"Вакарчука в президенти" – це абсолютно божевільний проект, скопійований з Ксюши Собчак в російських виборах, і я думаю, що це варто серйозного обговорення ", – підкреслила письменниця.
За словами Оксани, є велика ймовірність, що Вакарчук дійсно виставить свою кандидатури в Президенти, адже проект вже фінансується.
"Цілком можливо, що цей проект уже фінансується. Адже просто так, що б" хтось комусь щось сказав, і пішло "- в умовах інформаційної війни не буває, це не 1990-ті роки. Для цього потрібно щоб інформаційне поле було повністю безконтрольне – а у нас таке щастя ще на початку "нульових" закінчилося. І по-друге, це має бути настільки сильний громадський тренд, щоб ви буквально відчували його набухання ", – сказала вона.

Джерело korupciya.com
“Цей проект вже фінансується”: Забужко розповіла правду про “президентські амбіції” Вакарчука “Цей проект вже фінансується”: Забужко розповіла правду про “президентські амбіції” Вакарчука Reviewed by Світові вісті on 11:30 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.