За несправедливе ставлення до жіноцтва саудівський принц виплатив компенсацію

Справжній джекпот зірвали три мешканки Сполучених Штатів у суді. Жінок звільнили з роботи водіями через їхню стать, і через це вони стали багатшими на 130 тисяч доларів кожна. За інформацією BBC, курйозний інцидент відбувся ще у 2010 році. 
Саудівський принц прилетів до США на лікування і найняв для себе близько 40 водіїв. Виявилось, що троє з них є жінками. Багатій зі східної країни не зміг це прийняти та звільнив жінок наступного ж дня. 
Водії слабкої статі обурились такою поведінкою багатого гостя та вирішили добитися справедливості у суді. Тяганина із законом закінчились нещодавно, і жінки можуть пишатися собою. Вони отримали по 130 тисяч доларів компенсації від саудівського принца і, тим самим, помстилися за дискримінацію. 
Ця історія стане повчальною для людей зі стереотипами, адже немає чоловічих і жіночих професій, а також для рекрутерів, які наймають людей для роботи на принца. У Саудівській Аравії жінкам не можна керувати авто.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2016/01/31/171284-nespravedlyve-stavlennya-zhinoctva-saudivskyy-prync-vyplatyv-kompensaciyu
За несправедливе ставлення до жіноцтва саудівський принц виплатив компенсацію За несправедливе ставлення до жіноцтва саудівський принц виплатив компенсацію Reviewed by Світові вісті on 03:37 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.