Світовий спорт опинився на межі ціннісного руйнування


Найбільш значимою міжнародною спортивною подією цього року, можливо, було виявлення неймовірно поширеного і дозволеного державою застосування лікарського допінгу серед російських спортсменів.
 Зараз триває пошук русла задля вирішення проблеми.
 "На поверхню виходять історії про те, як саме обманюють фахівців з виявлення допінгу, але також виявляють свідоцтва: коли правила і процедури змінюються з метою припинення одного способу обману, знаходять нові підходи. Заходи з перевірки на застосування заборонених препаратів необхідно вдосконалити й зміцнити", -- переконує видання The Christian Science Monitor. 
Обнадійливий знак подали самі спортсмени. 
Мета створеного в листопаді Clean Sport Collective ("Колективу чистого спорту") - об'єднати спортсменів, бренди спортивного одягу і взуття та уболівальників в ім'я підтримки спортсменів, які не застосовують незаконні препарати для підвищення результативності, і вільні від допінгу спортивні заходи. Спортсмени, які приєднуються до цієї групи, підписують обіцянку завжди залишатися "чистими".
 Допінг із використанням незаконних препаратів підриває принцип чесної гри, який є душею будь-якого спортивного змагання. 
Якщо цю практику не припинити, над деякими з найбільших світових спортивних заходів нависне хмара цинізму.

Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2016/12/29/220309-svitovyy-sport-opynyvsya-mezhi-cinnisnogo-ruynuvannya
Світовий спорт опинився на межі ціннісного руйнування Світовий спорт опинився на межі ціннісного руйнування Reviewed by Світові вісті on 16:44 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.