Салат Різдвяні свічки


Нескладний у приготуванні салат Різдвяні свічки буде виглядати на різдвяному столі дуже актуально і прикрасить свято кількома їстівними свічками. Салат Різдвяні свічки, за основу взята традиційна "Мімоза". Приготуйте і візьміть з собою в гості.
Інгредієнти: 
картопля відварна - 3-4 шт.; 
морква відварна – 3 шт.; 
яйце - 7 шт.; 
горбуша консервована – 250 г; 
цибуля ріпчаста – 1 шт.; 
майонез; 
кріп; 
масло вершкове – 50 г. 
Як приготувати салат Різдвяні свічки.
Для приготування салату, необхідно: відварити картоплю і моркву, зварити яйця, горбушу розім'яти виделкою, видаляючи кістки, цибуля (дрібно порізати, обдати окропом).

Малюємо контур салату на блюді.

Перший шар - натираємо картоплю на тертці, сіточка з майонезу. Важливо не промащувати шари наносити сіточку, щоб не прим'яти салат.

Другий шар, розім'ята горбуша, ріпчаста цибулька.

І знову сіточка з майонезу.

Підморожене вершкове масло натерти на тертці.

Наступний шар - яєчний білок, на крупній тертці.

Продовжуємо далі. Наступний шар моркву на крупній тертці.

І сіточка з майонезу.

Жовток натерти на дрібній тертці, і присипати салат.

На готовий салат, наносимо наш малюнок.

Викладаємо білок.

А моркву для прикраси натираємо на дрібній тертці. Викладаємо свічки і бант.

Промальовуємо контури.

Прикрашаємо кропом. Встромляємо гілочки під кутом.

Ось така краса і смакота вийшла. Приємного смаку!

Джерело http://shefkuhar.com.ua/
Салат Різдвяні свічки Салат Різдвяні свічки Reviewed by Світові вісті on 07:26 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.