Заправка для борщу з буряка на зиму
Борщ з банки виходить ароматним, смачним, а найголовніше швидким — це зробите за півгодини!
Гарячу заправку розкладіть по чистим, сухим стерилізованих банках, закрийте кришками. Банки з заправкою переверніть догори дном і укутайте покривалом. Після охолодження можна скласти в комору або льох.
Інградієнти для приготування борщової заправки:
Рослинна олія — 200 мілілітрів;
Морква — 1 Кілограм;
Цибуля — 1 Кілограм;
Помідори — 1 Кілограм;
Буряк — 3 Кілограма;
Болгарський перець — 1 Кілограм;
Вода — 0,5 Літри;
Сіль — 3 ст. ложки;
Цукор — 7 ст. ложок;
Оцет столовий 9% — 150 мілілітрів;
Зелень петрушки і кропу — 200 Грам.
Кількість порцій: 10
Як приготувати Заправку для борщу з буряка на зиму
Спочатку підготуємо овочі.
Помідори обдайте окропом, потім занурьте в холодну воду. Шкірка буде легко зніматися. Зніміть її і дрібно поріжте помідори.
Буряк і моркву потріть на крупній тертці, цибулю і перець наріжте кубиками.
З перцю попередньо слід видалити насіння.
Зелень подрібніть.
У чавунному казані протушкувати моркву протягом 5-7 хвилин. Використовуйте рослинне масло без запаху. Моркву викладайте в уже розігрітий казан. Туди ж додайте цибулю і обжарьте з морквою ще 10 хвилин. Постійно помішуйте.
Потім влийте воду і додайте буряк. Добре перемішайте і протушіть ще 15 хвилин. Потім додайте перець і помідори. Всипте цукор, сіль, долийте оцет, все ретельно перемішайте. Під накритою кришкою тушкуємо 10 хвилин. Додайте зелень, перемішайте і протушкувати ще 10 хвилин. Заправка готова.
Заправка для борщу з буряка на зиму надасть вашому борщу неповторний аромат, а різні рецепти її приготування залишають місце для польоту вашої фантазії, обирайте той який буде Вам до душі.
Пам’ятайте заготовки на зиму, значно полегшать ваші витрати взимку, і ваш гаманець Вам віддячить, рівно також як і ваш шлунок, тому приступайте до роботи, і у Вас обов’язково все вийде!
Джерело www.xpert.com.ua
Заправка для борщу з буряка на зиму
Reviewed by Світові вісті
on
11:54
Rating:
Немає коментарів: