Баклажани в томаті на зиму: смачний рецепт


Ви з радістю відкриєте серед зими баночку смачних баклажанів в томаті. Ця консервація чимось схожа на лечо, тільки тут замість болгарських перців — баклажани
Інгредієнти:
баклажани — 3 кг
помідори — 3 кг
солодкий болгарський перець — 1 кг
часник — 2 шт
гострий стручковий перець — 2 шт
яблуко — 1-2 шт
сіль — 100 г
оцет 5 % — 100 мл
цукор — 2 склянки
рослинна олія — 1 стакан
Приготування баклажанів на зиму:
Всі інгредієнти помити і посушити.
Свіже яблуко, дуже доповнить смак, але можна і без нього.
Всі овочі, крім баклажана, нарізати і подрібнити за допомогою м'ясорубки (або блендера, тільки не занадто дрібно!) і помістити в посуд для варіння.
Поставити на плиту, додати сіль з цукром і рослинну олію. Нагріти до кипіння, додати оцет і закип'ятити.
Баклажани нарізати товстими кружечками або півкільцями і покласти в киплячий маринад.
Варити на середньому вогні протягом 20 хвилин, після чого розкласти разом з маринадом в гарячі стерилізовані банки і закатати.
Зберігти в темному і прохолодному місці.

Джерело ukr.media
Баклажани в томаті на зиму: смачний рецепт Баклажани в томаті на зиму: смачний рецепт Reviewed by Світові вісті on 11:59 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.