Простий рецепт консервування помідорів у томатній пасті — мінімум часу, максимум смаку


Ця заготовка доведеться дуже до речі до святкового столу.
Інгредієнти:
помідори — 2 кг
вода — 2 л
томатна паста — 0,5 л
цукор — 14 ст.л.
сіль — 2 ст.л.
Приготування:
Помідори ретельно вимийте і розкладіть по банках. Залийте окропом і дайте постояти 10-15 хвилин.
Приготуйте заливку: змішайте воду, цукор, сіль і томатну пасту, доведіть суміш до кипіння і поваріть кілька хвилин.
З банок злийте воду, залийте помідори киплячою заливкою, закатайте та укутайте.
Кількість помідорів в рецепті може змінюватись, залежно від їх розмірів і об'єму банок.
Томатну пасту для цієї заготовки можна взяти готову, з магазину.

Джерело ukr.media
Простий рецепт консервування помідорів у томатній пасті — мінімум часу, максимум смаку Простий рецепт консервування помідорів у томатній пасті — мінімум часу, максимум смаку Reviewed by Світові вісті on 22:01 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.