Під час полювання у тундрі застрелили двох менеджерів "Газпрому"

В Ямало-Ненецькому окрузі РФ під час полювання було вбито двох співробітником компанії "Газпром Переробки" (100%-ва "дочка" компанії "Газпром").
 Про це повідомляє ТАСС з посиланням на прес-службу підприємства, також цю інформацію підтвердило джерело в правоохоронних органах, передає РБК. За даними джерела, на спільному полюванні з оленярами загинули начальник ремонтно-механічної служби Андрій Ходаков та начальник паливного відділу Денис Свистунов.
 Між учасниками полювання нібито виникла словесна суперечка, яка призвела до перестрілки зі смертельним результатом для двох менеджерів "Газпрому". Також на сайті управління Слідчого комітету Росії у Янало-Ненецькому окрузі з'явилося повідомлення про порушення кримінальної справи стосовно 22-річного місцевого мешканця. 
Його підозрюють за статтею про вбивство двох осіб. Слідство встановило, що 21 грудня в тундрі в 90 км від села Самбург Purovsky району були виявлені тіла двох чоловіків з вогнепальними пораненнями. Підозрюваний затриманий, а слідство просить взяти його під варту.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2015/12/23/165840-pid-chas-polyuvannya-tundri-zastrelyly-dvoh-menedzheriv-gazpromu
Під час полювання у тундрі застрелили двох менеджерів "Газпрому" Під час полювання у тундрі застрелили двох менеджерів "Газпрому" Reviewed by Світові вісті on 11:36 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.