Модельєр розкрила секрет "високого зростання" Путіна (фото)


Багато років стилісти господаря Кремля Володимира Путіна вдавалися до невеликих хитрощів, які візуально витягували фігуру президент РФ. Традиційно для його виходів у світ використовувалися довгі піджаки.
На останній підсумковій прес-конференції Путін з'явився на публіці в класичному костюмі, зазначає модельєр Султана Французова.
"Путін нарешті пішов від довгих піджаків, які зорово подовжували його тулуб і вкорочували ноги. Це виглядало не зовсім красиво", - підкреслила стиль російського лідера Французова.
За її словами, вибраний темно-синій колір костюма – тренд цього сезону. На її думку, на цей раз стилісти прорахували всі варіанти і костюм ідеально наголосив всі достоїнства фігури Путіна.

При цьому Французова розкритикувала промах іміджмейкерів. Які дозволили прес-секретарю Путіна Дмитра Пєскова з'явитися на публіці в червоній краватці.
"Надітий їм червоний галстук означає в політиці: лідер тут я! Мені здається, не зовсім етично при президентові підкреслювати своє "я ", - прокоментувала експерт.




Відзначимо, що два останні президенти Росії були значно нижче Наполеона. Так, зростання Наполеона - 169 см, зріст Дмитра Медведєва – 154 см, Володимира Путіна – 162 див.

Джерело: УкрМедіа
Модельєр розкрила секрет "високого зростання" Путіна (фото) Модельєр розкрила секрет "високого зростання" Путіна (фото) Reviewed by Світові вісті on 07:29 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.