Кремль готує повернення Олега Царьова в українську політику

У російських верхах розглядають або можливість повернення Царьова в новому статусі на Донбас, або його участь в інших проектах, пов*язаних з Україною.
Російська влада розглядає варіант повернення колишнього народного депутата України від Партії регіонів, "екс-спікера парламенту" Новоросії "Олега Царьова в українську політику.
Про це пише Газета.ру, посилаючись на власні джерела в Компартії РФ.
За наявною інформацією, Царьов веде переговори з російськими комуністами щоб взяти участь у виборах до Держдуми від КПФР, проте все впирається в схвалення з Кремля, яке ліві поки не отримали, оскільки є сценарій, при якому Царьов повинен повернутися в українську політику.
Джерело, близьке до адміністрації Путіна, стверджує, що можливість висунення Царьова від Компартії обговорювалася на зустрічі Геннадія Зюганова та Володимира Путіна в кінці грудня. Однак однозначної відповіді лідер КПРФ не отримав.
 Кремль готує повернення Олега Царьова в українську політику
"Йому повідомили, що стосовно Царьова існують і інші плани (у Кремля. - ред.)", - сказав співрозмовник видання.
Повідомляється, що в російських верхах розглядають або можливість повернення Царьова в новому статусі на Донбас, або його участь в інших проектах, пов'язаних з Україною. Йдеться про якесь призначення, подробиці якого джерела розкривати відмовляються.

Джерело: УкрМедіа
Кремль готує повернення Олега Царьова в українську політику Кремль готує повернення Олега Царьова в українську політику Reviewed by Світові вісті on 08:22 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.