Серед загиблих у Стамбулі багато німців, -- ЗМІ

Більшість загиблих під час вибуху у центрі Стамбула були туристами із Німеччини. Точна кількість німецьких громадян поки невідома. 
Видання Istanbulhaber повідомляє про загибель 9 громадян Німеччини. Офіційного підтвердження цієї інформації немає. Провідні турецькі видання Haberturk та CNNTurk повідомляють, що під час вибуху були поранені шість громадян Німеччини, один норвежець і один перуанець.
 Співробітник однієї із місцевих турфірм повідомив Reuters, що група туристів із Німеччини була в районі, де стався вибух, але поки немає ніяких відомостей, чи був хтось із них був поранений. Німецьке видання Bild повідомляє, що МЗС Німеччини перевіряє інформацію, чи є серед загиблих і постраждалих німецькі громадяни. 
Турецький журналіст Халід Хан у своєму Twitter повідомляє, що місцеві ЗМІ припускають, що об’єктами нападу у Стамбулі були німецькі і французькі туристи. 
Нагадаємо, сьогодні у центрі Стамбула пролунав вибух. За попередніми даними 10 людей загинули, 15 отримали поранення. Вибух стався в старій частині Стамбула, розташованій в європейській частині міста, біля мечеті Султанахмет, відомої туристам як Блакитна мечеть.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2016/01/12/168492-sered-zagyblyh-stambuli-bagato-nimciv-zmi
Серед загиблих у Стамбулі багато німців, -- ЗМІ Серед загиблих у Стамбулі багато німців, -- ЗМІ Reviewed by Світові вісті on 05:37 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.