Філіп Кіркоров знайшов на українському ТБ нову зірку


Співак переглядав музичні новорічно-різдвяні шоу і запримітив нового артиста.Несподівану заяву раптом зробив на своїй сторінці в Instagram Філіп Кіркоров. Під час новорічних канікул Філіп Бедросович переглядав святкові шоу і тепер схвально висловився в адресу нашого юного артиста Микити Алєксєєва.
- Переглядаючи тут на відпочинок деякі музичні новорічно-різдвяні шоу з України, на одному з телеканалів побачив номер у виконанні нового артиста, якого досі не бачив і не чув! На мій погляд - це дуже талановито і незвично! І продовжу фразою, якою колись представила мене публіці перша откривательница молодих талантів Алла Пугачова на "Різдвяних зустрічах" у далекому 1988 році: "Запам'ятайте це ім'я - Микита Алексєєв і його пісня "П'яне сонце"! Я просто впевнений і не маю сумнівів, що якщо все у нього складеться за долю правильно і вдало, нас найближчим часом чекає явище нової Великої Зірки! Але все в руках Бога, і, звичайно ж, вас, глядачі!", - вважає він.
Філіп Кіркоров впевнений, що через рік до Микити буде не підступитися. Мовляв, він у таких справах не помиляється.

Джерело: УкрМедіа
Філіп Кіркоров знайшов на українському ТБ нову зірку Філіп Кіркоров знайшов на українському ТБ нову зірку Reviewed by Світові вісті on 11:52 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.