Обама підняв тему у ході переговорів про підтримку Путіна "ополченців" на Донбасі


Вчора, 13 січня, у ході переговорів у телефонному режимі з Володимиром Путіним президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама підняв тему про підтримку президентом РФ російсько-терористичних
Вчора, 13 січня, у ході переговорів у телефонному режимі з Володимиром Путіним президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама підняв тему про підтримку президентом РФ російсько-терористичних військ, які окупували окремі території Донецької та Луганської областей. 
Новину передає Преса України.
За словами офіційного представника Білого дому Ернеста, значна частина розмови між лідерами країн була присвячена російським «ополченцям» на Донбасі. Зокрема, Барак Обама в черговий раз закликав російського президента припинити підтримку бойовиків так званих «ДНР» і «ЛНР».
«Значну частину розмови Обама закликав припинити російську підтримку сепаратистів на сході України», - повідомили журналісти з президентського прес-пулу, що супроводжували Обаму в поїздці по країні.

Джерело: УкрМедіа
Обама підняв тему у ході переговорів про підтримку Путіна "ополченців" на Донбасі Обама підняв тему у ході переговорів про підтримку Путіна "ополченців" на Донбасі Reviewed by Світові вісті on 01:16 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.