Українських біженців у Росії виганяють на вулицю посеред зими

Російські журналісти зняли відеосюжет про життя в Російській Федерації громадян України, які у час початку збройного конфлікту на Донбасі переїхали на територію країни-агресора. Новину передає Преса України. 
Журналісти побували в одному з російських пансіонатів під назвою «Червоний Десант», який розміщений в Ростовській області під містом Таганрог. За їхніми даними, за півтора року його відвідало близько 15 тисяч біженців із сходу України. Частина з яких повернулась на Батьківщину, а частина виїхали вглиб Російської Федерації. 
Так, влада Москви наказала виселити з таборів біженців, які не мають дозволу на тимчасове проживання. Зокрема, це стосується тих українців, які приїхали з територій, що нині підконтрольні Києву. Самі люди кажуть, що бояться переслідування та покарання від української влади.
 Працівники «Червоного Десанту» повідомляють, що пансіонат утримувався за державні кошти, а їх, швидше за все, влада більше не виділятиме.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2016/01/12/168534-ukrayinskyh-bizhenciv-rosiyi-vyganyayut-vulycyu-posered-zymy
Українських біженців у Росії виганяють на вулицю посеред зими Українських біженців у Росії виганяють на вулицю посеред зими Reviewed by Світові вісті on 11:30 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.