Вбитий ватажок бойовиків "ДНР" виявився громадянином Білорусі



Один з ватажків донецьких терористів, «підполковник ДНР» Євген Кононов c позивним «Кіт», убитий снайпером в Донецьку, був громадянином Білорусі – мешканцем міста Могильов, який відправився воювати на Донбас у травні 2014 року. 
«Сторінка Кононова в «Однокласниках» була замаскована під нік «1111111111». Хтось востаннє заходив на неї 10 січня. Але це точно його сторінка, бо серед його друзів багато жителів Могильова. Також він вказав родинні зв'язки з двома своїми братами, один з яких закінчив Могильовську школу міліції і ховається під ніком «Дядя Ваня». Хоча, судячи з усього, це його зведені брати, народжені в другій родині батька», – пише «Белорусский партизан». 
У листуванні під фотографіями друзі запрошували його приїхати на батьківщину і випити горілки, але Євген Кононов відповідав, що тепер його нова батьківщина – це ДНР.
Сусіди Кононова розповіли, що в Могильові він був судимий за розбій. Після цього поїхав до Москви на будівництво заробляти гроші, але там теж когось пограбував. Злочинця посадили вже в Росії, але якимось чином він опинився на Донбасі. У Донецьку Кононов зустрів жінку і завів нову сім'ю, в серпні у нього народився син.
«Навряд чи Євген Кононов загинув від кулі українського снайпера. Швидше за все, його смерть – результат розборок усередині бойовиків. Мабуть, «полковники» з кримінальним минулим уже не влаштовують російські спецслужби, які контролюють ситуацію в ДНР/ЛНР», – зазначає видання.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2016/01/12/168486-vbytyy-vatazhok-boyovykiv-dnr-vyyavyvsya-gromadyanynom-bilorusi
Вбитий ватажок бойовиків "ДНР" виявився громадянином Білорусі Вбитий ватажок бойовиків "ДНР" виявився громадянином Білорусі Reviewed by Світові вісті on 06:00 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.