Гороскоп здоров'я на 4 жовтня 2016 року для всіх знаків Зодіаку

Овен
Сьогодні, як би смішно це не звучало, вам слід з'їсти морозиво. Але це не означає, що його можна їсти кілограмами.
Телець
У вас можуть спостерігатися загострення хронічних захворювань. Постарайтеся провести профілактику.
Близнюки
Ваш потенціал величезний, а от сил у вас не дуже багато. Тому варто починати виправляти ситуацію прямо зараз. Здоровий, активний спосіб життя вам не зашкодить.
Рак
Ракам можна зайнятися розумовою діяльністю. До речі, ваша увага буде повністю акцентовано на поставленому питанні.
Лев
Нині вас можуть залишати головні болі. Саме зараз настав час відпочити. Щоб відволіктися лежання на дивані не дуже підійде, краще змінити обстановку.
Діва
Якщо у вас є проблеми з вагою, то ретельніше підходите до вибору страв. Також спробуйте зайнятися фізичними навантаженнями.
Ваги
Без праці рибка зі ставка не залізе в тарілку. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб співвідношення праці і кількості рибки було оптимальним для вашого здоров'я.
Скорпіон
Перестаньте пити каву в кінських дозах. Сьогодні краще замінити цей напій на свіжовичавлений сік або зелений чай.
Стрілець
Всі ваші плани з приводу лікування збудуться. Тому не варто переживати даремно.
Козеріг
Якщо останнім часом ви замислювалися про дієті або розвантажувальному дні, то цей день якраз для цього підходить. Однак відповідально підходите до вибору їжі.
Водолій
Сьогодні будуть можливі запаморочення. Може бути, це пов'язано з явищами в атмосфері, якщо ви до них дуже чутливі, але не останню роль в поганому самопочутті грає і ваша постійна перевтома.
Риби
Якщо раптом ви вирішили сьогодні відвідати косметичний кабінет, не полінуйтеся і переконайтеся в тому, що фахівці тут найкращі.

Джерело: УкрМедіа
Гороскоп здоров'я на 4 жовтня 2016 року для всіх знаків Зодіаку Гороскоп здоров'я на 4 жовтня 2016 року для всіх знаків Зодіаку Reviewed by Світові вісті on 01:02 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.