У Катарі відгриміло українське свято

Днями українська громада у Катарі святкувала День Незалежності України. Свято відбулося у готелі Grand Hyatt Doha, співробітники якого допомогли зробити цей день по-справжньому святковим та незабутнім, пише global-ukraine-news.org.
Гості заходу могли насолодитися українськими стравами, які нагадали їм про рідну Україну, та послухати приємну музику у виконанні спеціального гостя, музиканта, фронтмена гурту «Безодня» Олександра Банашка.




«Цікавинкою кожного нашого свята є весела та невимушена атмосфера! Ми намагаємось підготувати гарну розважальну програму, щоб жоден з учасників не нудьгував. Цього разу було багато конкурсів та призів. Я дуже тішуся, що маю можливість організовувати подібні заходи, адже це дає можливість нам, українцям, знаходячись далеко від дому, досхочу поспілкуватись зі співвітчизниками, скуштувати такі рідні українські смаколики та послухати українську музику! На мою думку, це — дуже важливо», — зазначає співорганізатор свята, активістка української громади у Катарі Наталя Сіверіна.




На святі були присутні більш ніж 40 чоловік, які висловлювали вдячність за чудову організацію та зазначали, що свято пройшло у надзвичайно теплій, дружній та затишній атмосфері.

Джерело http://svitua.com.ua/
У Катарі відгриміло українське свято У Катарі відгриміло українське свято Reviewed by Світові вісті on 10:53 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.