Гороскоп на 10 січня 2017 для всіх знаків Зодіаку


Овен (21.03 - 20.04)
Овни можуть вибрати цей день для візитів, відвідування установ і організацій. Перешкоди до переміщень і контактам будуть зняті або мінімізовані. День допомагає навести порядок, прояснити ситуацію, а якщо обставини не піддаються повному контролю, то уточнити доступні варіанти, альтернативи. Не варто відкладати візування документів, пов'язаних з навчанням, партнерством, виїздом за кордон, з якими довгостроковими домовленостями. Бажано проявити вимогливість у ключових правових питаннях.
Телець (21.04 - 21.05)
Тельцям корисно упорядкувати технічну та фінансову документацію, розсортувати речі, систематизувати корисні відомості і контакти, внести більше визначеності в спілкування з колегами і в особисті відносини. День допомагає уточнити орієнтири, відсіяти зайве і шкідливе, знайти докази або спростування, вибудувати ієрархію. Бажано мислити критичніше, нікому не вірити на слово. Ясність мислення спричинить за собою прозорість у справах, допоможе встановити потрібну рівновагу в емоційному житті.
Близнюки (22.05 - 21.06)
Близнюкам варто заново ранжувати свої поточні цілі, дати оцінку успіхам і перемогам, підсумками переговорів. Важливо врахувати зовнішні результати, відгуки і оцінки інших людей. Може зіграти роль ваша кредитна історія, ділова репутація, коло друзів або клієнтів. Уваги заслуговують партнерські відносини будь-якого роду, в тому числі, уточнення їх публічного статусу. Важливий день для Близнюків, зайнятих консультуванням, викладанням, посередництвом, вирішальних довгий питання з податком, штрафом, аліментами.
Рак (22.06 - 23.07)
Ракам не завадить навести більше порядку в думках і почуттях, відсіяти інформаційну і емоційну лушпиння, покласти кінець або поставити межі коливань, підозрами, надмірною мріям, непродуктивного спілкування. Корисно уточнити коло посадових обов'язків, зміст лікарських рекомендацій. Це вдалий день для поглибленої роботи з інформацією, кореспонденцією, або з власним внутрішнім світом. Щоб вона дала потрібний ефект, бажано вміти абстрагуватися від зовнішніх «шумів» і впливів.
Лев (24.07 - 23.08)
Левам зірки радять провести «переоблік» у фінансових та інших планах, прояснити пов'язаний з ними порядок дій, список пріоритетів, коло контактів. Сліпому довірі варто віддати перевагу перевірку і аналіз. Можна зайнятися закріпленням успіхів, підтвердженням результатів, остаточним оформленням довідок, звітів, підвести підсумки циклу спілкування, навчання, періоду подорожей або «пошуків істини». Швидше за все, вам не доведеться кардинально змінювати плоди своїх праць, вистачить перегрупування або уточнень.
Діва (24.08 - 23.09)
Дівам цей день не обіцяє нових відкриттів. Його основним змістом можуть стати уточнюючі переговори та інші «останні штрихи». Бажано позбутися від того, що стало неактуальним, більше не представляє для вас професійного, дослідницького чи іншого інтересу. Можливо, вам доведеться в тому чи іншому сенсі скласти повноваження. Якщо ви з чимось прощаєтеся, краще зробити це цивілізовано, на позитивній доброзичливої хвилі. Важливий день для Дів, передавальних справи, залишають звичне місце.
Терези (24.09 - 23.10)
Для Ваг цей день може ознаменуватися закінченням навчального або комунікаційного циклу. Накопичені знання, створений інформаційний масив потребують систематизації, ситуація вимагає згорнути широкий пошук, відкинути другорядне і зайнятися головним. Ймовірно закінчення подорожі, етапи роботи. Можливо завершення історії, пов'язаної з оформленням документів, «пробиванням» прав, підготовчими діями, збиранням відомостей. Не виключено, що почне змінюватися або звужуватися коло вашого спілкування.
Скорпіон (24.10 - 22.11)
Сьогодні інтуїція і логіка підкажуть Скорпіонам, що ситуація змінюється на краще. Важливо довіритися своєму чуттю і не зробити черговий крок раніше часу. Варто перенести на завтра будь-які дії, від яких ви чекаєте хорошої віддачі – наприклад, серію візитів, відправку важливих листів, вступ в посаду. Можна зайнятися упорядкуванням фінансової та іншої документації, інспекцією ресурсів і можливостей, списком можливих маршрутів і контактів, зміцненням корисних зв'язків, перспективних спілок.
Стрілець (23.11 - 21.12)
Стрільцям важливо правильно розставити акценти в спілкуванні з іншими людьми, перш за все, у дружніх і партнерських відносинах. Це не найкращий день для спільних починань, офіційного вступу в союз, групу. Однак не варто відкладати фінальну частину переговорів, уточнення важливих нюансів, процедуру прощання, розриву, розділу, поділу повноважень. Безглуздий розмова краще закінчити, у затяжному спорі переглянути аргументи. Небажані діалоги на глибоко особисті теми: є ризик зайти в глухий кут.
Козеріг (22.12 - 20.01)
Козерогам день дозволяє остаточно прояснити індивідуальні цілі, розставити акценти, відсікти інформаційний «сміття». Не варто поспішати із заявами, проханнями, відправкою листів, відкриттям навчального або інформаційного циклу, запуском нового проекту, особистого сайту. Небажано вирушати в значущу поїздку, в тому числі, в тривале відрядження, цільове закордонну подорож. Краще не поспішати з урочистими обіцянками, клятвами, покладанням на себе офіційних повноважень і зобов'язань.
Водолій (21.01 - 19.02)
Ситуації дня допоможуть Водоліям «підвести риску», поставити крапку або кому в значимому процесі, отримати кінцевий продукт довгих зусиль. Відповідний момент для завершення досліджень, переговорів. Можливе часткове складання повноважень, закриття або переоформлення проекту. Багато Водолії будуть не без підстави пишатися досягнутим. Якщо у вас великі плани, не варто забувати про зміцнення захистів на майбутнє. Не завадить подумати про правовій базі, отриманні офіційних санкцій, продовження договору.
Риби (20.02 - 20.03)
Риби можуть сподіватися на закінчення важкою смуги, часткове зниження відповідальності, швидке відкриття нових перспектив. Є підстави для позитивних прогнозів, якщо ви чекаєте судового або медичного вердикту, результатів випробувального терміну або участі в конкурсі. Навіть у благополучній ситуації варто прояснити тривожні моменти, до останньої хвилини скрупульозно дотримуватися правила і стандарти. Бажано ретельніше вести розрахунки та заповнювати документи, коректно спілкуватися з офіційними особами.


Джерело https://ukr.media
Гороскоп на 10 січня 2017 для всіх знаків Зодіаку Гороскоп на 10 січня 2017 для всіх знаків Зодіаку Reviewed by Світові вісті on 12:12 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.