Під стінами Кремля продають прапори українських «народних республік»


Український журналіст Олег Пономарьов заявив, що в столиці Російської Федерації можна спокійно придбати стяги неіснуючих в Україні «народних республік».
Про це він написав на власній сторінці у соціальній мережі. Новину повідомляє «Преса України».
За словами журналіста у вільному продажі знаходяться прапори шести вигаданих народних республік – за назвами ряду південно-східних областей України. 
«У Москві продаються прапори Одеської, Запорізької, Миколаївської, Харківської, Дніпропетровської та Херсонської народних республік», - пише Пономарьов.


Один із користувачів соціальної мережі прокоментував даний запис, підкресливши, що «попит народжує пропозицію».

Слід відзначити, що 7 та 27 квітня 2014 року на території України було створено дві самопроголошені народні республіки – «ДНР» та «ЛНР» відповідно. З 13 квітня того ж року на окупованих територіях почалася антитерористична операція з метою повернення їх під контроль Києва. 

Офіційно російська влада не визнає суверенітету «ЛДНР», однак, на неофіційному рівні надає так званим «молодим республікам» військову, економічну, політичну та дипломатичну підтримку.

Нагадаємо, 23 січня у Станиці Луганській, неподалік позицій бойовиків, було розгорнуто 43-метровий прапор України до Дня соборності. В акції прийняли участь мешканці Донбасу, що перетинали місцеве КПВВ з обох сторін.


Джерело http://uapress.info/
Під стінами Кремля продають прапори українських «народних республік» Під стінами Кремля продають прапори українських «народних республік» Reviewed by Світові вісті on 11:31 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.