У Гданську знайшли мертвим сина колишнього президента Польщі


У місті Гданськ у власній квартирі знайшли мертвим сина колишнього президента Польщі Леха Валенси – Пшемислава. 
Як повідомляє Depo.ua, тіло 43-річного чоловіка виявив один з членів сім'ї. "Експерти попередньо виключають причетність будь-кого до смерті Пшемислава Валенси. Він був одним із восьми дітей у сім'ї", - пише видання. Зазначимо, що в Леха Валенси і його дружини Данути вісім дітей - четверо синів і четверо дочок. 
Раніше Пшемислав мав проблеми з алкоголем і водінням у нетверезому стані. Довідка: Лех Валенса був обраний президентом Польщі 22 грудня 1990 року. 
За час свого президентства він змінив політичний курс Польщі з комуністичного на демократичний та започаткував в країні ринкову економіку. 
У 1995 програв президентські вибори Олександру Кваснєвському. Лех Валенса був нагороджений Нобелівською премією миру 1983 року. 

Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2017/01/09/222051-gdansku-znayshly-mertvym-syna-kolyshnogo-prezydenta-polshchi
У Гданську знайшли мертвим сина колишнього президента Польщі У Гданську знайшли мертвим сина колишнього президента Польщі Reviewed by Світові вісті on 23:51 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.