У СБУ спростували заяву Артеменка


Служба безпеки України спростовує заяви народного депутата Артеменка Андрія про те, що він нібито погоджував свої візити до Російської Федерації з СБУ. Про це під час телеефіру на каналі «112 Україна» у понеділок, 27-го лютого, розповіла прес-секретар Служби безпеки Гітлянська Олена, передає replyua.net.
«Цю інформацію я можу спростувати. Він (депутат Андрій Артеменко – ред.) з нами нічого не погоджував», - заявила вона. За її словами, Артеменко відвідував Москву, не поставивши перед цим до відома українські спецслужби. Як повідомлялося, під час прес-конференції в Києві народний депутат Андрій Артеменко визнав, що літав до Москви, але спростував, що він там узгоджував свій «мирний план» щодо окупованого Криму з російськими політиками.
«Так, як відвідував Москву. Всі мої візити були за відома узгодженні зі Службою безпеки України», - заявляв нардеп. Як повідомлялося раніше, колишній представник фракції «Радикальна партія» Олега Ляшка Артеменко Андрій запропонував президенту Сполучених Штатів Дональду Трампу альтернативний мирний план щодо врегулювання російсько-українського конфлікту, який передбачав, як повідомляли деякі ЗМІ, «віддати в оренду Росії український півострів». 

Джерело http://replyua.net
У СБУ спростували заяву Артеменка У СБУ спростували заяву Артеменка Reviewed by Світові вісті on 05:08 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.