У Трампа прокоментували заяви конгресменів про імпічмент


Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп робить все можливе, щоб просувати країну вперед і має серйозну підтримку в суспільстві на шляху перетворення держави.
Про це заявив представник Білого дому Шон Спайсер у відповідь на зауваження окремих конгресменів, що антиміграційний закон і спроба зблизитися з російським президентом Володимиром Путіним тільки наближає можливість імпічменту для Трампа, новину передає "Преса України".
Він заявив, що Дональд Трамп намагається вести свою країни в перед, а окремі заяви демократів є трюками з боку Палати представників. Крім того, Спайсер заявив, що у Дональда Трампа є велика підтримка серед населення і це бачить вся країна.
"Президент робить все від нього залежне, щоб просувати цю країну вперед, і я думаю, чи то демократи в Сенаті, які намагаються загальмувати процес призначення номінантів, чи то це політичні трюки з боку Палати представників... зрештою думаю, що всі бачать підтримку політики президента по всій країні", - сказав він.
Представник Білого дому додав, що глава держави робить все можливе, щоб забезпечити безпеку країни, економічне просування і створення нових робочих місць.
Раніше конгресмен від Демократичної партії Максін Уотерс заявила, що неконституційний антиміграційний указ Трампа, а також його спроби зблизитися з російським президентом Володимиром Путіним, ведуть до імпічменту.
Нагадаємо, раніше віце-президент Сполучених Штатів Америки Майк Пенс заявив, що слова президента Дональда Трампа про порівняння вбивць в США з президентом РФ Володимиром Путіним не мають мети образити американський народ.

Джерело http://uapress.info
У Трампа прокоментували заяви конгресменів про імпічмент У Трампа прокоментували заяви конгресменів про імпічмент Reviewed by Світові вісті on 15:53 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.