Нефьодов може очолити Фонд держмайна, – джерело


Заступник міністра економіки Максим Нефьодов може очолити Фонд державного майна, якщо зможе переконати депутатів проголосувати закон "про приватизацію", покликаний пришвидшити цей процес.
Про це повідомило джерело сайту "24".
Закон про приватизацію передбачає розділення усіх об’єктів приватизації на два типи – великої з активами понад 250 мільйонів гривень та малої.
Джерело пояснює, що зіпсована репутація Ігоря Білоуса не дає йому змоги провести такі рішення через парламент.
Він вже не та фігура, яка може внести. Потрібна нова, іміджева фігура, яка буде сприйматися депутатами. Найкраща фігура для цього – це Максим Нефьодов,
– розповіло джерело.
Співрозмовник сайту "24" допускає, що спочатку Нефьодова можуть призначити тимчасово, аби він показав, чи здатен зібрати під цю ініціативу більшість голосів.
Джерело розкритикувало ідею продажу великих підприємств виключно під супроводом міжнародних банків, що передбачено у цьому законі. На його думку, це істотно здешевить українські підприємства.
Нагадаємо, 10 квітня голова Фонду державного майна України Ігор Білоус написав заяву на звільнення за власним бажанням. Цю посаду він займав впродовж трьох років. 13 квітня його відставку схвалила Верховна Рада.

Джерело: 24 Канал
Нефьодов може очолити Фонд держмайна, – джерело Нефьодов може очолити Фонд держмайна, – джерело Reviewed by Світові вісті on 09:24 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.