Луценко назвав винних у безладах у Дніпрі 9 травня


До організації заворушень в Дніпрі 9 травня нинішнього року причетні члени Опозиційного блоку. Як передає replyua.net, про це сьогодні, 24 травня, з трибуни Верховної Ради заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко.
Звітуючи про виконану за рік роботу на посаді генпрокурора, Луценко, зокрема, торкнувся питання заворушень, які сталися під час святкування Дня перемоги в Дніпрі. Як відомо, там відбулися найзапекліші сутички в той день в Україні. Керівник ГПУ повідомив народним депутатам, що слідчі «точно знають, хто організовував і інструктував цих тітушок», які влаштували напад на ветеранів антитерористичної операції в Донбасі. Звертаючись до керівника фракції Опоблоку у Верховній Раді, Луценко сказав: «Пане керівник Опозиційного блоку, у мене погані новини: вони всі організовувалися, інструктувалися і фінансувалися в вашому штабі на Дніпропетровщині. Особисто паном Вілкулом та паном Колесніковим ».
У відповідь на запитання нардепів, керівник ГПУ повідомив, що в розпорядженні слідства є відеозапис того, як тітушки заходять в офіс Опоблоку в Дніпрі: «Слава БПП, тому що їхній офіс знаходиться поруч і у них є відеокамера». Крім того, у слідчих також є дані прослуховування, отримані, як підкреслив Луценко, за санкцією суду.

Джерело http://replyua.net
Луценко назвав винних у безладах у Дніпрі 9 травня Луценко назвав винних у безладах у Дніпрі 9 травня Reviewed by Світові вісті on 11:10 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.