«Троянська кобила», яку Вітя Медведчук одягнув у вишиваночку». Фаріон розповіла, що вона думає про Савченко! Не давайте читати це дітям!


Савченко в Україні мала працювати на Європу: розповідати, що тут громадянська війна, що треба миритися, – Фаріон, – передає Корупція Інфо

Екс-народний депутат, член партії «Свобода» Ірина Фаріон назвала парламентаря Надію Савченко «троянською кобилою», яку Вітя Медведчук одягнув у вишиваночку». Таку думку вона висловила в інтерв’ю видання «Високий замок».
«У Москві їй футболки з тризубами носили. Класне шоу показали наївнякам. Якщо народ після Майдану проковтнув, що кум Путіна — Медведчук — один із переговорників і входить у так звані Мінські домовленості та має прямий літак Київ-Москва, то яка проблема втулити Надєжду», – сказала вона.
На думку Фаріон, Савченко в Україні «мала працювати на Європу: розповідати, що тут громадянська війна, що треба миритися і домовлятися».
Як повідомлялось, вчора Верховна Рада скасувала так званий «закон Савченко», який передбачає врахування терміну перебування людини у СІЗО у термін ув'язнення.
Савченко, коментуючи скасування цього закону, зазначила, що «нічого страшного не сталося, зараз знайдено баланс між старою системою і тією, яка є зараз»

Джерело http://korupciya.com
«Троянська кобила», яку Вітя Медведчук одягнув у вишиваночку». Фаріон розповіла, що вона думає про Савченко! Не давайте читати це дітям! «Троянська кобила», яку Вітя Медведчук одягнув у вишиваночку». Фаріон розповіла, що вона думає про Савченко! Не давайте читати це дітям! Reviewed by Світові вісті on 11:55 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.