Вчені впевнені в існуванні позаземного життя і НЛО


До такого висновку вони прийшли після зіставлення фактів аномальних явищ у різних регіонах
Населення індійського штату Керала обескуражено кривавим дощем, який пройшов нещодавно. Вони сприйняли це аномальне явище, як божественне прокляття. Вчені досліджували дощову воду червоного кольору, яка лилася з неба в цій місцевості. Також жителі розповіли, що під час цього дощу лунали з неба дивні громові гуркоти, які зовсім не схожі були з звичайним громом. За результатами дослідження дощової води, встановлено, що хімічний склад крапель містить клітини ДНК з товстими стінками. Своїм виглядом вони нагадували генетичний склад ДНК деяких рослин, вчені так і не змогли точно встановити їх вид.
Крім такої аномалії, відомі випадки, коли люди бачили неіснуючих створінь в реальності. Наприклад, один з альпіністів, розповів, що при сходженні на вершину, скелелази побачили зверху групу кругоголових істот, які спостерігали за людьми внизу. Незабаром стався трагічний землетрус і загинуло близько 25 тисяч громадян. Коли альпіністи стали свідками неземних істот, двоє з групи безслідно зникли разом з баченням. останнім часом присутність НЛО все частіше турбує в деякому сенсі населення нашої планети. Вчені неодноразово фіксують кола від їх корабля на місцевості. Чим викликаний підвищений інтерес іноземців до планети Земля поки невідомо.

Джерело https://ukr.media
Вчені впевнені в існуванні позаземного життя і НЛО Вчені впевнені в існуванні позаземного життя і НЛО Reviewed by Світові вісті on 01:16 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.