ШОКУЮЧА ЗАЯВА! Гройсман розповів про плани Кабміну! Це може змінити життя кожного українця! Ви маєте дізнатись першими!


Уряд планує повністю запустити процес приватизації, який останні 25 років пробуксовував із різних причин, – передає Корупція Інфо

Він підкреслив, що законодавча основа змін вже підготовлена. "Ми внесемо зміни до законодавства в Парламент", – сказав голова уряду.
Він нагадав, що Україна має різний досвід роздержавлення, передусім негативний. "Коли тільки почали приватизацію – в 90-х роках – як її назвали? Прихватизація. Всі пам'ятають, як людям роздали якісь папірці, підприємства стали чиїмись, і всі пам'ятають, чим все закінчилося", – нагадав Гройсман.
"Що зараз? Є підприємства, на яких паразитують. Що з ними робити? Продавати – через систему електронних торгів. Це буде крок уперед вперше за 25 років. Для чого так продаємо? Щоб підприємець придбав підприємство, створив нові робочі місця, завів технології і почав виробляти національний продукт", – наголосив він.
Гройсман додав, що наразі більшість державних підприємств – збиткові. "Але я ще не бачив жодного бідного директора", – заявив Прем'єр.

Джерело http://korupciya.com
ШОКУЮЧА ЗАЯВА! Гройсман розповів про плани Кабміну! Це може змінити життя кожного українця! Ви маєте дізнатись першими! ШОКУЮЧА ЗАЯВА! Гройсман розповів про плани Кабміну! Це може змінити життя кожного українця! Ви маєте дізнатись першими! Reviewed by Світові вісті on 03:18 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.