ШОК: Михайла Саакашвіллі звинуватиси у брехні? ДЕНИС КАЗАНСКЬКИЙ своїми словами змусив задуматись КОЖНОГО! Думка, яка сколихнула ВСЮ Україну!


Я з повагою і симпатією ставлюся до Mikheil Saakashvili, але не можу мовчати, коли відбувається відвертий обман – передає Корупція Інфо

Я майже не дивлюся телевізор, тому не відразу дізнався про цю історію. Ще 18 травня Саакашвілі, який з деяких пір працює телеведучим на телеканалі ZIK, запросив в ефір програми «Інша Україна» шахрайку Надію Курамшину з Антрациту, яка працює на Медведчука і їздить на окуповану територію зустрічатися з Захарченко разом іншої такої ж шахрайкою — Вікою Шилової з Дніпра.
Я не знаю, чи сам Саакашвілі вибирав гостей, або хтось підставив його, підсунувши йому Курамшину. Але в будь-якому випадку він, як ведучий, повинен знати, хто приходить до нього на ефір. Знайти в мережі інформацію про те, хто така Курамшин, не складно. Писав про це у тому числі і я в статті «Як шахрайки і бойовики ДНР використовують солдатських матерів», ще в грудні 2015 року.
У 2015 році Курамшин приїжджала в Донецьк, де знімалася в пропагандистських сюжетах бойовиків ДНР і звинувачувала ВСУ в обстрілі «мирних жителів». При цьому на ефірі у Саакашвілі вона стверджує, що її син воює на передовій. Як таке можливо? Ви знаєте солдатських матерів, які надходять подібним чином?
Курамшин разом з Шилової записувала ролик, в якому називала бойовиків Захарченко «хлопцями, які захищають Донецьку область». Від кого захищають? Від її сина? Виходить, так.
І таку людину Саакашвілі запрошує в ефір. Цікаво, як він сам поставився б, якби хтось в Грузії запрошував би в ефір людей, що заперечують окупацію Південної Осетії і засуджують дії «грузинської вояччини».
Я звичайно розумію, що Михайло Саакашвілі політик, і йому потрібно постійно критикувати своїх опонентів. Але при цьому користуватися послугами шахраїв та ворогів України — підло і неприпустимо. Тим більше, що це зовсім не обов'язково — є багато реальних приводів критикувати Порошенко.

Джерело http://korupciya.com
ШОК: Михайла Саакашвіллі звинуватиси у брехні? ДЕНИС КАЗАНСКЬКИЙ своїми словами змусив задуматись КОЖНОГО! Думка, яка сколихнула ВСЮ Україну! ШОК: Михайла Саакашвіллі звинуватиси у брехні? ДЕНИС КАЗАНСКЬКИЙ своїми словами змусив задуматись КОЖНОГО! Думка, яка сколихнула ВСЮ Україну! Reviewed by Світові вісті on 10:33 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.