Моє терпіння луснуло: Філатов висунув карколомний ультиматум! Ні в одному куточку України такого ще не чули!


Мер Дніпра Борис Філатов заявив про готовність вийти з партії УКРОП, до президії політради якої він входить, і поставив жорсткий ультиматум. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, – передає Корупція Інфо

"Моє терпіння лопнуло. Або політрада кропу приведе до тями боягузливу і брехливу тварину по кличці Купрій або мені доведеться розпрощатися з партією. Я не збираюся сидіти за одним столом із покидьком, який кришує незаконних забудовників Каснера і поливати мене брудом за гроші в телевізорі… Так, це ультиматум", – зазначив Філатов.
Він уточнив, що наполегливо чекає "офіційної реакції і призначення засідання політради".
У коментарі виданню "Країна" Філатов розповів, що таке рішення готовий прийняти через небажання партії реагувати на його конфлікт із членом комісії партійного контролю УКРОП, позафракційним нардепом Віталієм Купрієм.
"Я виступаю з ініціативою скликати засідання політради. Нехай партія визначиться, важливіший їй Філатов чи Купрій. Я вимагаю скликання політради, на якому я висловлю Купрію все в очі. В іншому випадку я піду з УКРОПа", – сказав мер Дніпра.
Зазначимо, скандал виник через заяву Купрія про нібито існування в Дніпрі схем із розкрадання державного і комунального майна. Філатов у свою чергу назвав це частиною кампанії з його дискредитації, звинувативши Купрія у зв'язках із опонентами.

Джерело http://korupciya.com
Моє терпіння луснуло: Філатов висунув карколомний ультиматум! Ні в одному куточку України такого ще не чули! Моє терпіння луснуло: Філатов висунув карколомний ультиматум! Ні в одному куточку України такого ще не чули! Reviewed by Світові вісті on 07:07 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.