КІНЕЦЬ АТО!!! Мустафа Найєм розповів приголомшливу інформацію, про це ще знають одиниці


Народний депутат від БПП Мустафа Найєм розповів про резонансний законопроект «Про відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями Донецької та Луганської областей», передає Корупція.Інфо
Відповідний пост Найєм опублікував у себе на сторінці в Facebook.
Зокрема, він нагадав, що глава РНБО анонсував внесення в парламент цього законопроекту. «В адміністрації президента нарешті визнали необхідність визнання окремих районів ОРДЛО територіями окупованими РФ. Ще напередодні Нового року на найвищому рівні було прямо сказано: «Нам цей закон не потрібен». Але через півроку, після активного публічного обговорення, ситуація змінилася », – пише нардеп.
За словами народного обранця, раніше він ні від одного експерта або чиновника не чув про підготовку такого законопроекту. На його думку, це пов'язано або з тим, що новина сьогодні дала на випередження, або закон – надсекретний.
Найєм вважає, що сама по собі новина хороша, так як згідно із заявою секретаря РНБО, закон повинен передбачити: визнання окупованими деякі регіони Донецької та Луганської областей; внесення зміни в законодавство щодо ведення антитерористичних операцій і нові рамки державної політики щодо звільнення окупованих територій.
Також передбачена нова процедура і механізми залучення ЗСУ поза рамками АТО і без оголошення воєнного стану, а також законодавче врегулювання права президента застосовувати ЗСУ в таких випадках.
Разом з тим, Найєм нагадує, що до кінця поточної сесії залишилися всього два пленарні тижні.


Джерело 
КІНЕЦЬ АТО!!! Мустафа Найєм розповів приголомшливу інформацію, про це ще знають одиниці КІНЕЦЬ АТО!!! Мустафа Найєм розповів приголомшливу інформацію, про це ще знають одиниці Reviewed by Світові вісті on 10:54 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.