Зеленський зобразив падіння з «Діамантової руки» (ВІДЕО)


Український актор і учасник «95-го кварталу» Володимир Зеленський, побувавши в Азербайджані, знайшов місце, де свого часу була знята сцена з випадковим падінням Юрія Нікуліна з фільму «Діамантова рука». Артист спробував повторити трюк.
Новину повідомляє «Преса України».
Володимир Зеленський, відомий український шоумен, кіноактор, художній керівник і беззмінний лідер студії "Квартал 95" повторив в Баку сцену з легендарної комедії Леоніда Гайдая "Діамантова рука". Відповідне відео Зеленський опублікував в своєму Instagram-акаунті.
Так, актор прогулявся по Баку і ознайомився з визначними пам'ятками міста. Зокрема, він відвідав древню частину столиці Азербайджану - Ичери Шехер, побував на місці, де проходили зйомки епізоду з популярної кінокомедії.
Звичайно ж, Зеленський не упустив можливості зобразити легендарне падіння героя Юрія Нікуліна в комедії і вимовити вже крилату фразу "Чорт забирай!"
Нагадаємо, вечірній виступ колективу гумористів «Квартал 95» ознаменувався черговим комедійним виступом Володимира Зеленського на тему його суперечки з політиком Олегом Ляшко, лідером РПЛ. Останній болісно відреагував на номер Зеленського.

Джерело http://uapress.info
Зеленський зобразив падіння з «Діамантової руки» (ВІДЕО) Зеленський зобразив падіння з «Діамантової руки» (ВІДЕО) Reviewed by Світові вісті on 11:17 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.