Українські спортсмени здобули дві медалі зі стрибків у воду


Домашній чемпіонат Європи зі стрибків у воду, який проходить в Києві, став плідним для українських спортсменів. Останні дві медалі – срібло і бронзу – завоювали Ілля Кваша та Олег Колодій відповідно.
Новину повідомляє «Преса України».
Ілля Кваша завоював "срібло", посівши друге місце у стрибках з триметрової висоти з результатом 484,3 очки. Кваша поступився росіянину Захарову, який виграв "золото", 40,8 балів.
Третім став ще один українець – Олег Колодій, який набрав 470,3 очки.
Це восьма і дев'ята медаль в активі збірної України на домашньому чемпіонаті Європи. До цього було три "золота", два "срібла" і дві "бронзи".
До кінця чемпіонату Європи зі стрибків у воду, який проходить в Києві, залишилося два дні, а спортсмени розіграють п'ять комплектів нагород. 
Нагадаємо, збірна України з футболу перемогла збірну Фінляндії з рахунком 2:1 у відбірному матчі на Чемпіонат світу 2018. Матч проходив на арені Тампере у однойменному фінському місті.

Джерело http://uapress.info
Українські спортсмени здобули дві медалі зі стрибків у воду Українські спортсмени здобули дві медалі зі стрибків у воду Reviewed by Світові вісті on 10:35 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.