Українець Шелестюк в третьому раунді нокаутував Родрігеса


Український боксер напівсередньої ваги (до 66,6 кг), призер Олімпійських ігор 2012 року 31-річний Тарас Шелестюк (15-0-0, 9 КО) переміг 25-річного мексиканця Хесуса Альвареса Родрігеса (15-2-0, 11 КО) . 
У третьому раунді мексиканець пішов у серйозний наступ, але абсолютна більшість його ударів припали в блок українця. Шелестюк своїми рухами в рингу змусив Родрігеса дуже часто промахуватися. Під час однієї з атак мексиканця Тарас зустрів його правим, а потім пішов лівий хук - падіння. Рефері одразу зафіксував технічний нокаут.
Свій останній бій Шелестюк провів в листопаді минулого року, перемігши за очками американця Джеймі Ерреру. Тоді Тарасу довелося протистояти опонентові, який вирішив брак техніки нівелювати серйозним пресингом. Однак українцю за рахунок своїх умінь вдалося переграти суперника в більшості раундів і відсвяткувати перемогу з невеликою перевагою.

Джерело ukr.media
Українець Шелестюк в третьому раунді нокаутував Родрігеса Українець Шелестюк в третьому раунді нокаутував Родрігеса Reviewed by Світові вісті on 02:16 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.