ТЕРМІНОВО!!! В Індії спалах енцефаліту призвів до масової дитячої смерті


30 дітей індійських дітей померли в наслідок зараження вірусом енцефаліту. При цьому, більша частина їх загинула тому, що була несвоєчасно госпіталізована.
Новину повідомляє «Преса України».
В індійському штаті Уттар-Прадеш через спалах енцефаліту впродовж двох днів померли вже 30 дітей. Про це повідомили в управлінні охорони здоров'я штату, передає Reuters.
Вік померлих дітей - від немовлят до 12 років.
При цьому, за словами головного лікаря Шукла, енцефаліт став причиною смерті щонайменше 10 дітей, причиною смерті інших наразі називають "несвоєчасне доправлення до лікарні".
Наразі проводиться розслідування в цій справі. 
Нагадаємо, в Індії знайшли трьох сестер, які страждають "синдромом перевертня" або гіпертрихозом. Сестри-перевертні - 23-річна Савіт, 18-річна Моніж і 16-річна Савітрі Санглі мешкають в маленькому селі поблизу міста Пуна в центральній Індії. Гіпертрихоз вони успадкували від свого батька. Це рідкісне спадкове захворювання, для якого характерний рясний волосяний покрив практично на всьому тілі людини. 

Джерело http://uapress.info
ТЕРМІНОВО!!! В Індії спалах енцефаліту призвів до масової дитячої смерті ТЕРМІНОВО!!! В Індії спалах енцефаліту призвів до масової дитячої смерті Reviewed by Світові вісті on 10:43 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.