У Вашингтоні пообіцяли боротись пліч-о-пліч з українцями за відновлення територіальної цілісності


Сьогодні президент України Петро Порошенко протягом практичного всього дня приймає вітальні телеграми зі всіх куточків планети. Про одну з таких розповів речник глави держави Святослав Цеголко, - про це інформує новинний портал replyua.net з посиланням на сторінку прес-секретаря в соціальній мережі.
Так, Цеголкр назвав одним з безумовно найбільш важливих повідомлень привітання з Днем незалежності, отримане від президента Сполучених Штатів Дональда Трампа. За словами Білого дому, починаючи з Дня відновлення незалежності України двадцять шість років тому, а особливо після Революції Гідності, Вашингтон підтримував прагнення України зайняти чільне і історично заслужене місце у когорті європейських держав.
Крім того, Трамп підкреслив, що Сполучені Штати й далі стоятимуть пліч-о-пліч з українцями, які прагнуть кращого для своєї держави, а крім того зроблять все від них залежне з самими українцями, європейськими партнерами та однодумцями у всьому світі для того, щоб відновити територіальну цілісність України та підтримати її суверенність. Крім того, у Вашингтоні підкреслили, що, незважаючи на те, що попереду багато викликів, День незалежності є особливим моментом для святкування та відзначення вже досягнутих результатів. 

Джерело http://replyua.net
У Вашингтоні пообіцяли боротись пліч-о-пліч з українцями за відновлення територіальної цілісності У Вашингтоні пообіцяли боротись пліч-о-пліч з українцями за відновлення територіальної цілісності Reviewed by Світові вісті on 10:16 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.