Критика проекту "Стіна" виходить від п'ятої колони Кремля, – політолог


Рішення про облаштування "Стіни" на кордоні з Росією було стратегічно правильним. А щодо зловживань під час реалізації проекту, то це є завданням правоохоронних органів.
Про це заявив політолог, директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко, повідомляє "РБК-Україна".
"Все дуже просто – без "Стіни" ми не обійдемося", – зазначив експерт.
"Надалі нам обов'язково знадобляться серйозніші споруди, а вся критика, яка зараз обрушилася у зв'язку з реалізацією проекту "Стіна", виходить від п'ятої колони Кремля, для якого будь-які види загороджень – вже колосальне приниження для Росії і прозорий натяк на те, що Україна ізолюється від неї", – пояснив Небоженко.
Політолог також наголосив, що окрім своєї прямої функції, проект "Стіна" відіграє важливу політичну роль.
"Ці конструкції обов'язково повинні бути, оскільки вони виконують ще й важливу політичну роль. Люди повинні звикати, що це – межа, що вона – надовго, що за нею розташована країна, яка в будь-який момент може щось зробити", – розповів експерт.

Джерело http://24tv.ua
Критика проекту "Стіна" виходить від п'ятої колони Кремля, – політолог Критика проекту "Стіна" виходить від п'ятої колони Кремля, – політолог Reviewed by Світові вісті on 19:01 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.