Нумеролог оголосив 11 квітня останнім днем людства


За розрахунками конспіролога, кінець світу настане в 24 години за Гринвічем 11 квітня цього року.
На відміну від своїх попередніх прогнозів, Мід під свою нову теорію підвів безліч факторів, що стосуються теософічних висловлювань, стародавніх прогнозів, наукових теорій, а також посилання на авторитетів у галузі сучасних наукових розробок. З усього цього бульйону в сухому залишку виявився 11-й день квітня, як фінал «семирічного скорботного періоду». Підстава – цифра 33, повторювана при останньому сонячному затемненні, яка за кількома критеріями співвідноситься з 11 і четвертим місяцем, виділеним з 2018 року.
Якщо комусь незрозумілий хід думок нумеролога, то Мід чесно попередив, що не обов’язково стежити за суттю, а варто налаштувати свої відчуття, щоб все стало зрозуміло. Загалом, 11 квітня кінець світу настане, хоча б тому, що 21 грудня минулого року в ООН заявили, що Єрусалим не є столицею Ізраїлю. Тим, кому таке пояснення не зрозуміло, можна лише поспівчувати, резюмує конспіролог.

Джерело ukr.media
Нумеролог оголосив 11 квітня останнім днем людства Нумеролог оголосив 11 квітня останнім днем людства Reviewed by Світові вісті on 12:45 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.